JARiTS. – 2019. – № 17

https://doi.org/10.26160/2474-5901-2019-17-182-185

Повышение качества обработки товарного картофеля

Захаров А.М.

Ключевые слова: картофель, процесс, обработка, качество, сухая очистка.

Аннотация. В статье рассматриваются вопросы повышения качества обработки товарного картофеля. Исследуется процесс сухой очистки картофеля. На основе проведенного исследования автор получает зависимости очистки от частоты вращения валов, угла наклона рабочей поверхности и подачи исходного материала.

Full text (Полный текст) PDF

Improving the quality of treatment of commodity potatoes

Zakharov A.M.

Keywords: potatoes, activities, treatment, quality, dry cleaning.

Abstract. The article discusses issues of improving the quality of processing of commodity potatoes. The process of dry peeling potatoes is investigated. Based on the study, the author obtains the dependences of cleaning on the speed of the shafts, the angle of inclination of the working surface and the supply of source material.